Willeke Rijken, Dental group International

“”

Het gaat bij ons altijd om relatief kleine bedragen maar we besteden alle incasso’s uit aan Van Loon Incasso Advocaten. Zij werken heel erg stipt en gaan op een respectvolle manier met de klant om.’ Tot de Dental Group International behoren onder andere duizenden patiënten, verspreid over meerdere tandartsenpraktijken. Al die mensen worden op rekening geholpen. Dan is het natuurlijk wel zaak dat die rekeningen ook betaald worden. Willeke Rijken: ‘Wij geven onze klanten ruim de kans te betalen en sturen zelf herinneringen en als laatste de 14-dagen brief. Betalen ze nog steeds niet, dan gaat ieder bedrag – zonder uitzondering – naar de incasso. Het mooie is dat ik online precies in ieder dossier kan zien wat de status is: welke brieven de deur uit zijn gegaan, of er al betaald is en zo ja hoeveel. Verder gaan ze bij Van Loon Incasso Advocaten heel netjes met onze klanten om: er wordt altijd een keer telefonisch contact gezocht als betaling uitblijft. Dat doen ze niet alleen succesvol, maar vooral ook respectvol.’  Nog een voordeel is de persoonlijke werkwijze: ‘De lijntjes zijn kort. Het is geen massaal bedrijf waar je steeds iemand anders aan de telefoon krijgt. Je wordt prettig geholpen en je krijgt hier ook echt advies op maat.’

Roland van Hierden, ICT Concept

“”

ICT Concept B.V. levert een breed scala aan ICT oplossingen aan de juridische sector zoals notariskantoren, deurwaarders en advocatenkantoren. Onze debiteuren zijn dus juridische specialisten. Roland van Hierden: ‘De juridische expertise van Van Loon Incasso Advocaten komt hier goed tot zijn recht.

Paqui Pfeiffer, Huibers Accountants

“”

Toen Paqui Pfeiffer gevraagd werd het debiteurenbeleid bij Huibers Accountants te verzorgen, kreeg ze via-via de tip om eens met Van Loon Incasso Advocaten te gaan praten. Wat direct opviel was de transparante manier van werken, waarbij de opdrachtgever continu de actuele stand van zaken online kan inzien. Paqui: ‘Wat een duidelijk systeem houden zij erop na. Ik kan ieder dossier inzien en weet precies wat de status is. Los daarvan word ik via de e-mail op de hoogte gehouden van belangrijke zaken. En als een klant een betalingsregeling voorstelt, dan overleggen ze altijd even met ons of het een redelijk voorstel is en vragen of wij akkoord gaan.’ De ene klant is de andere niet: ook daar wordt rekening mee gehouden. Paqui: ‘Ze vragen altijd welke aanpak we willen: wat meer vriendelijk of meteen doorpakken. We geven klanten graag eerst de ruimte om hun goede wil te tonen en daar gaat Van Loon Incasso Advocaten uitstekend mee om. Maar als dat geen resultaat oplevert, dan wordt het een ander verhaal. En dan ervaar je hun kracht, ervaring en professionaliteit als gerenommeerd advocatenkantoor.’

Ons incassobureau heeft een slagingspercentage van 89%, waar we trots op zijn!

INCASSO ZONDER KOSTEN

Het inschakelen van incassobureau Van Loon Incasso Advocaten kost u helemaal niets! Wij gaan binnen 24 uur aan de slag met uw vordering en we krijgen 89% van de vorderingen vrijwel probleemloos betaald. En als wij moeten dagvaarden, dan verhalen we de kosten op uw debiteur. Wij doen alle mogelijke moeite voor het geld waar u recht op heeft, dus ook voor kleine bedragen. Zonder dat het u geld of uw nachtrust kost…

Willeke Rijken

Dental group International

Het gaat bij ons altijd om relatief kleine bedragen maar we besteden alle incasso’s uit aan Van Loon Incasso Advocaten. Zij werken heel erg stipt en gaan op een respectvolle manier met de klant om.

Roland van Hierden

ICT Concept

Een incassobureau dat ieder dossier echt direct oppakt! Die snelheid én de persoonlijke aanpak hier zijn een verademing.

Paqui Pfeiffer

Huibers Accountants

Bij Van Loon Incasso Advocaten kan ik online de dossiers inzien. Ze overleggen altijd als het nodig is en houden rekening met onze klantrelatie. Het werkt echt erg prettig en efficiënt.

ONZE REFERENTIES

Bekijk meer referenties

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bel ons op 0318 - 514 813 of maak gebruik van het onderstaande formulier.

Over van Loon Incasso Advocaten

Als u een betrouwbaar incassobureau zoekt, dan is Van Loon Incasso Advocaten uw terechte keus. Als advocatenkantoor zijn wij al sinds 1975 gevestigd in Veenendaal. We hebben onze goede reputatie gebouwd op de stevige fundamenten kennis en kunde.

CONTACTDETAILS

Van Loon Incasso Advocaten is onderdeel van Van Loon Advocaten B.V.

0318 - 514 813
0318 - 529 525
info@incassoadvocaten.nl