Van Loon Incasso Advocaten is een gerenommeerd advocatenkantoor dat zich toelegt op incassozaken. Wij maken deel uit van Van Loon Advocaten, dat al sinds 1975 gevestigd is in Veenendaal. Uit marktonderzoek is gebleken dat de grote meerderheid van ondernemers weliswaar een poging doet om facturen betaald te krijgen, maar dit ook al snel opgeeft. Niet-betaalde facturen worden heel gemakkelijk afgeboekt als oninbare debiteuren, terwijl dat helemaal niet nodig is.

Als Van Loon Incasso Advocaten maken wij werk van uw incasso

Als u recht heeft op uw geld, dan zetten wij ons daar krachtig en slagvaardig voor in. Er zijn enkel voordelen aan het inschakelen van Van Loon Incasso Advocaten:

  • De krachtige uitstraling van een advocatenkantoor. Men neemt ons serieus!
  • De mogelijkheden die wij hebben ten opzichte van een gewoon incassobureau. Wij kunnen bijvoorbeeld een verhaalsonderzoek doen om eigendommen van uw debiteur in kaart te brengen. Zo weten we of er iets te halen valt.
  • Wij kunnen de gerechtelijke procedure zonder tijdverlies in gang zetten.
  • We kunnen conservatoir beslag leggen om uw belangen veilig te stellen. Denk daarbij aan een dreigend faillissement of een debiteur die bezittingen wegsluist.
  • Wij staan dagelijks in de rechtbank, dus u heeft een ervaren en ter zake kundige raadsman die voor uw belangen opkomt.
  • Buitengerechtelijke incasso kost u niets! Wij werken op basis van no cure – no pay. De kosten verhalen we op de debiteur.
  • Gerechtelijke kosten verhalen we ook op de debiteur, zodat ook dit traject u in principe niets hoeft te kosten.
  • Het kost u ook nauwelijks tijd: u hoeft alleen online uw dossier aan te maken en daarna kunt u 24/7 inzien wat de status is.
  • Het gaat snel: u zult zien dat wij binnen 1 werkdag de eerste aanmaning de deur uit doen.

U kunt al uw vorderingen online indienen – ook voor kleine bedragen! Wij zetten ons namelijk bij iedere incasso volledig in, ongeacht de hoogte van het bedrag. We werken stipt, slagvaardig en uiterst correct, want we respecteren uw klantrelatie en we staan iedereen vanzelfsprekend keurig te woord.

Wij doen incassozaken voor bedrijven door heel Nederland. Waaronder bedrijven uit Utrecht, Veenendaal, Amersfoort, BennekomEde, Arnhem, Tiel, Renkum, NijkerkRhenen, Wageningen, LunterenNijmegen en Barneveld.

Ons incassobureau heeft een slagingspercentage van 89%, waar we trots op zijn!

INCASSO ZONDER KOSTEN

Het inschakelen van incassobureau Van Loon Incasso Advocaten kost u helemaal niets! Wij gaan binnen 24 uur aan de slag met uw vordering en we krijgen 89% van de vorderingen vrijwel probleemloos betaald. En als wij moeten dagvaarden, dan verhalen we de kosten op uw debiteur. Wij doen alle mogelijke moeite voor het geld waar u recht op heeft, dus ook voor kleine bedragen. Zonder dat het u geld of uw nachtrust kost…

Willeke Rijken

Dental group International

Het gaat bij ons altijd om relatief kleine bedragen maar we besteden alle incasso’s uit aan Van Loon Incasso Advocaten. Zij werken heel erg stipt en gaan op een respectvolle manier met de klant om.

Roland van Hierden

ICT Concept

Een incassobureau dat ieder dossier echt direct oppakt! Die snelheid én de persoonlijke aanpak hier zijn een verademing.

Paqui Pfeiffer

Huibers Accountants

Bij Van Loon Incasso Advocaten kan ik online de dossiers inzien. Ze overleggen altijd als het nodig is en houden rekening met onze klantrelatie. Het werkt echt erg prettig en efficiënt.

ONZE REFERENTIES

Bekijk meer referenties

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bel ons op 0318 - 514 813 of maak gebruik van het onderstaande formulier.

Over van Loon Incasso Advocaten

Als u een betrouwbaar incassobureau zoekt, dan is Van Loon Incasso Advocaten uw terechte keus. Als advocatenkantoor zijn wij al sinds 1975 gevestigd in Veenendaal. We hebben onze goede reputatie gebouwd op de stevige fundamenten kennis en kunde.

CONTACTDETAILS

Van Loon Incasso Advocaten is onderdeel van Van Loon Advocaten B.V.

0318 - 514 813
0318 - 529 525
info@incassoadvocaten.nl