Lyon Veldhuizen
Bram Bart
Saskia van Loon
Ivo Zuidland
Roeland de Groot
Sanne van Schaik
  Janna

  Ons incassobureau heeft een slagingspercentage van 89%, waar we trots op zijn!

  INCASSO ZONDER KOSTEN

  Het inschakelen van incassobureau Van Loon Incasso Advocaten kost u helemaal niets! Wij gaan binnen 24 uur aan de slag met uw vordering en we krijgen 89% van de vorderingen vrijwel probleemloos betaald. En als wij moeten dagvaarden, dan verhalen we de kosten op uw debiteur. Wij doen alle mogelijke moeite voor het geld waar u recht op heeft, dus ook voor kleine bedragen. Zonder dat het u geld of uw nachtrust kost…

  Willeke Rijken

  Dental group International

  Het gaat bij ons altijd om relatief kleine bedragen maar we besteden alle incasso’s uit aan Van Loon Incasso Advocaten. Zij werken heel erg stipt en gaan op een respectvolle manier met de klant om.

  Roland van Hierden

  ICT Concept

  Een incassobureau dat ieder dossier echt direct oppakt! Die snelheid én de persoonlijke aanpak hier zijn een verademing.

  Paqui Pfeiffer

  Huibers Accountants

  Bij Van Loon Incasso Advocaten kan ik online de dossiers inzien. Ze overleggen altijd als het nodig is en houden rekening met onze klantrelatie. Het werkt echt erg prettig en efficiënt.

  ONZE REFERENTIES

  Bekijk meer referenties

  NEEM CONTACT MET ONS OP

  Bel ons op 0318 - 514 813 of maak gebruik van het onderstaande formulier.

  Over van Loon Incasso Advocaten

  Als u een betrouwbaar incassobureau zoekt, dan is Van Loon Incasso Advocaten uw terechte keus. Als advocatenkantoor zijn wij al sinds 1975 gevestigd in Veenendaal. We hebben onze goede reputatie gebouwd op de stevige fundamenten kennis en kunde.

  CONTACTDETAILS

  Van Loon Incasso Advocaten is onderdeel van Van Loon Advocaten B.V.

  0318 - 514 813
  0318 - 529 525
  info@incassoadvocaten.nl