Schulden opkopen? Handel in vorderingen?

Schulden opkopen? Handel in vorderingen?

De laatste tijd is het bijna dagelijks in de media dat schulden worden verkocht aan incassobureaus en andere partijen.

Wij vragen ons hardop af wat het nut daarvan is.

U heeft een dienst of een product geleverd of heeft werkzaamheden verricht en u heeft daar een factuur voor uitgeschreven. Deze factuur dient aan u te worden voldaan, maar de betaling blijft uit. Waarom zou u dan genoegen nemen met betaling van slechts een fractie van het factuurbedrag, waarna een ander bedrijf de volledige factuur (verhoogd met rente !) weet te incasseren?

Indien het u enkel om het voorkomen van de rompslomp gaat; deze nemen wij u graag uit handen. U dient uw vordering simpel online bij ons in en wij doen het verdere werk. U heeft gewoon recht op betaling van de volledige factuur en vervallen rente en niemand anders.

Natuurlijk is “snel geld” prettig, maar daarmee doet u zichzelf op de langere termijn heel veel tekort. Cashflow is belangrijk, maar het voortbestaan op de langere termijn van hetgeen u opgebouwd heeft is zeker zo belangrijk.

Kosteloze incasso met een slagingspercentage van rond de 90%. De incasso waar u recht op heeft kost u helemaal niets, dus waarom genoegen nemen met betaling van slechts een klein gedeelte van het factuurbedrag?

Of u schrijft met de verkoop van uw vordering tot wel 90% af, of u schrijft op uw hele debiteurenportefeuille slechts 10% af, waarvan zelfs een deel wordt gedekt door de rente, welke op de geïncasseerde vorderingen voor u wordt ontvangen. Van Loon Incasso Advocaten weet het wel!

Neem geen genoegen met minder, ga voor kosteloze en volledige incasso! U heeft er recht op!

www.incassoadvocaten.nl

Terug naar het overzicht

Ons incassobureau heeft een slagingspercentage van 89%, waar we trots op zijn!

INCASSO ZONDER KOSTEN

Het inschakelen van incassobureau Van Loon Incasso Advocaten kost u helemaal niets! Wij gaan binnen 24 uur aan de slag met uw vordering en we krijgen 89% van de vorderingen vrijwel probleemloos betaald. En als wij moeten dagvaarden, dan verhalen we de kosten op uw debiteur. Wij doen alle mogelijke moeite voor het geld waar u recht op heeft, dus ook voor kleine bedragen. Zonder dat het u geld of uw nachtrust kost…

Willeke Rijken

Dental group International

Het gaat bij ons altijd om relatief kleine bedragen maar we besteden alle incasso’s uit aan Van Loon Incasso Advocaten. Zij werken heel erg stipt en gaan op een respectvolle manier met de klant om.

Roland van Hierden

ICT Concept

Een incassobureau dat ieder dossier echt direct oppakt! Die snelheid én de persoonlijke aanpak hier zijn een verademing.

Paqui Pfeiffer

Huibers Accountants

Bij Van Loon Incasso Advocaten kan ik online de dossiers inzien. Ze overleggen altijd als het nodig is en houden rekening met onze klantrelatie. Het werkt echt erg prettig en efficiënt.

ONZE REFERENTIES

Bekijk meer referenties

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bel ons op 0318 - 514 813 of maak gebruik van het onderstaande formulier.

Over van Loon Incasso Advocaten

Als u een betrouwbaar incassobureau zoekt, dan is Van Loon Incasso Advocaten uw terechte keus. Als advocatenkantoor zijn wij al sinds 1975 gevestigd in Veenendaal. We hebben onze goede reputatie gebouwd op de stevige fundamenten kennis en kunde.

CONTACTDETAILS

Van Loon Incasso Advocaten is onderdeel van Van Loon Advocaten B.V.

0318 - 514 813
0318 - 529 525
info@incassoadvocaten.nl