Wij doen als Van Loon Incasso Advocaten niets liever dan het geld binnenhalen waar u recht op heeft. Meer nog dan bij een gewoon incassobureau hebben we daarvoor de nodige middelen tot onze beschikking.

Uw laatste aanmaning bij consumenten

Als uw debiteur een consument is, dan dient u eerst een zogeheten 14-dagen brief naar uw debiteur te hebben gestuurd, voordat we voor u een incasso in gang kunnen zetten. Het is uw laatste aanmaning, waarbij u de debiteur nog 16 dagen de tijd geeft om de factuur rechtstreeks aan u te betalen. U kondigt ook aan dat u anders de vordering uit handen zult geven en wat de incassokosten zullen zijn. Die kosten kunt u eventueel berekenen via onze incassocalculator.

Hulp bij 14-dagen brief

Zodra u bij ons uw dossier aanmaakt om de incasso in gang te zetten, zullen wij controleren of uw 14-dagen brief verstuurd is en ook of deze voldoet aan de wettelijke bepalingen. Indien nodig kunnen wij u daarbij helpen. U kunt ook aan ons vragen om die 14-dagen brief voor u te versturen. De € 15,- kosten die hieraan verbonden zijn, komen te vervallen als er daarna een geslaagd incassotraject volgt.

Incasso bedrijven

Gaat het om een zakelijke factuur (business-to-business) dan is een 14-dagen brief geen wettelijke vereiste. U dient uw debiteur wel aan te manen. Verder is de aankondiging dat u de incasso uit handen zult geven en dat daar kosten aan verbonden zijn, wel wenselijk. Zeker als u graag de klantrelatie goed wilt houden.

Serieus signaal

Voor onze opdrachtgevers hebben wij opvallende stickers beschikbaar die u op uw aanmaning kunt plakken en die aankondigen dat u incassozaken altijd neerlegt bij Van Loon Incasso Advocaten. Het is een duidelijk signaal dat u serieus werk maakt van uw vordering en het zet debiteuren in beweging.

Maak een gratis account aan

Ons incassobureau heeft een slagingspercentage van 89%, waar we trots op zijn!

INCASSO ZONDER KOSTEN

Het inschakelen van incassobureau Van Loon Incasso Advocaten kost u helemaal niets! Wij gaan binnen 24 uur aan de slag met uw vordering en we krijgen 89% van de vorderingen vrijwel probleemloos betaald. En als wij moeten dagvaarden, dan verhalen we de kosten op uw debiteur. Wij doen alle mogelijke moeite voor het geld waar u recht op heeft, dus ook voor kleine bedragen. Zonder dat het u geld of uw nachtrust kost…

Willeke Rijken

Dental group International

Het gaat bij ons altijd om relatief kleine bedragen maar we besteden alle incasso’s uit aan Van Loon Incasso Advocaten. Zij werken heel erg stipt en gaan op een respectvolle manier met de klant om.

Roland van Hierden

ICT Concept

Een incassobureau dat ieder dossier echt direct oppakt! Die snelheid én de persoonlijke aanpak hier zijn een verademing.

Paqui Pfeiffer

Huibers Accountants

Bij Van Loon Incasso Advocaten kan ik online de dossiers inzien. Ze overleggen altijd als het nodig is en houden rekening met onze klantrelatie. Het werkt echt erg prettig en efficiënt.

ONZE REFERENTIES

Bekijk meer referenties

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bel ons op 0318 - 514 813 of maak gebruik van het onderstaande formulier.

Over van Loon Incasso Advocaten

Als u een betrouwbaar incassobureau zoekt, dan is Van Loon Incasso Advocaten uw terechte keus. Als advocatenkantoor zijn wij al sinds 1975 gevestigd in Veenendaal. We hebben onze goede reputatie gebouwd op de stevige fundamenten kennis en kunde.

CONTACTDETAILS

Van Loon Incasso Advocaten is onderdeel van Van Loon Advocaten B.V.

0318 - 514 813
0318 - 529 525
info@incassoadvocaten.nl