Veel mensen denken dat ze altijd incassokosten moeten betalen als ze overgaan tot incasso. Daarom laten ze het er vaak bij zitten als hun factuur niet betaald wordt en doen ze zichzelf zo ernstig tekort. Het klopt dat veel incassobureaus inderdaad incassokosten in rekening brengen bij de opdrachtgever, maar dat doen we bij Van Loon Incasso Advocaten in ieder geval niet!

Bij Van Loon Incasso Advocaten betaalt u als opdrachtgever géén incassokosten!

Voor alle duidelijkheid: u betaalt dus ook geen abonnementskosten of dossierkosten. Geen kosten betekent bij incassobureau Van Loon Incasso Advocaten echt géén kosten!

Ook kleine vorderingen indienen

Dit betekent dat u dus ook kleine vorderingen in kunt dienen! Onze werkwijze is zo efficiënt dat het loont om ook bij kleine bedragen uw geld binnen te halen via incasso. De werkwijze is eenvoudig: u maakt uw dossier online aan. Binnen 24 uur controleren wij alle gegevens en vullen deze waar nodig aan. Vervolgens gaat direct de eerste aanmaning er uit in de vorm van een sommatiebrief. Niet alleen vorderen wij dan het bedrag waar u recht op heeft: wij voegen de incassokosten daaraan toe. Uw debiteur moet dus de incassokosten betalen!

Uw debiteur moet betalen

Die incassokosten zijn in eerste instantie nog te overzien. Mocht het echter zo ver komen dat we besluiten naar de rechter te stappen, dan lopen de incassokosten snel op: er komen bijvoorbeeld kosten voor de deurwaarder en de griffierechten bij. Al deze kosten worden in principe verhaald op uw debiteur.

Bang voor incassokosten?

Laat de gedachte aan incassokosten met een gerust hart los en dien uw vordering in. U heeft immers recht op uw geld en wij komen graag voor dit recht op. En denk ook niet dat het voor u veel werk met zich meebrengt – integendeel! U dient online uw vordering in en wij gaan aan de slag. U kunt 24/7 online precies inzien wat de status is en welke acties zijn ondernomen.

Ons incassobureau heeft een slagingspercentage van 89%, waar we trots op zijn!

INCASSO ZONDER KOSTEN

Het inschakelen van incassobureau Van Loon Incasso Advocaten kost u helemaal niets! Wij gaan binnen 24 uur aan de slag met uw vordering en we krijgen 89% van de vorderingen vrijwel probleemloos betaald. En als wij moeten dagvaarden, dan verhalen we de kosten op uw debiteur. Wij doen alle mogelijke moeite voor het geld waar u recht op heeft, dus ook voor kleine bedragen. Zonder dat het u geld of uw nachtrust kost…

Willeke Rijken

Dental group International

Het gaat bij ons altijd om relatief kleine bedragen maar we besteden alle incasso’s uit aan Van Loon Incasso Advocaten. Zij werken heel erg stipt en gaan op een respectvolle manier met de klant om.

Roland van Hierden

ICT Concept

Een incassobureau dat ieder dossier echt direct oppakt! Die snelheid én de persoonlijke aanpak hier zijn een verademing.

Paqui Pfeiffer

Huibers Accountants

Bij Van Loon Incasso Advocaten kan ik online de dossiers inzien. Ze overleggen altijd als het nodig is en houden rekening met onze klantrelatie. Het werkt echt erg prettig en efficiënt.

ONZE REFERENTIES

Bekijk meer referenties

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bel ons op 0318 - 514 813 of maak gebruik van het onderstaande formulier.

Over van Loon Incasso Advocaten

Als u een betrouwbaar incassobureau zoekt, dan is Van Loon Incasso Advocaten uw terechte keus. Als advocatenkantoor zijn wij al sinds 1975 gevestigd in Veenendaal. We hebben onze goede reputatie gebouwd op de stevige fundamenten kennis en kunde.

CONTACTDETAILS

Van Loon Incasso Advocaten is onderdeel van Van Loon Advocaten B.V.

0318 - 514 813
0318 - 529 525
info@incassoadvocaten.nl