Als u een incassobureau wilt inschakelen, dan kiest u natuurlijk voor een succesvol bureau. Daarbij kiest u natuurlijk het liefst voor een incassobureau dat bij u géén kosten in rekening brengt. En als u beide wilt, dan schakelt u Van Loon Incasso Advocaten in.

  • Wij werken op basis van no cure – no pay.
  • We brengen ook bij succes bij u géén kosten in rekening.
  • Wij zetten ons altijd volledig in om uw geld binnen te halen: ook bij kleine bedragen.
  • Als het moet, dan kunnen we namens u de gang naar de rechter maken.

Van Loon Incasso Advocaten kan dus meer dan een gewoon incassobureau.

Een incassobureau inschakelen, hoe lang duurt het?

Bij Van Loon Incasso Advocaten duurt het inschakelen net zo kort als u nodig heeft om uw dossier online in te vullen. Dat is zo gebeurd! Een veelgehoorde klacht als mensen een incassobureau inschakelen is: ‘Het duurt allemaal erg lang.’ Ook daar hoeft u bij ons niet bang voor te zijn. Zodra u Van Loon Incasso Advocaten inschakelt door uw dossier online in te dienen, gaan wij binnen 24 uur voor u aan de slag:

  • We controleren alle gegevens, bijvoorbeeld bij de Kamer van Koophandel.
  • We maken waar nodig het dossier compleet.
  • We sturen de eerste aanmaning de deur uit.

U heeft er vanaf dit moment geen omkijken meer naar. Dat wil zeggen: u hoeft niets te doen maar u houdt wel 24/7 inzage in uw dossier. U kunt precies zien wat de status is, welke acties zijn ondernomen en welke betalingen er zijn verricht.

Een incassobureau inschakelen is je klant kwijtraken…?

Een incassobureau inschakelen betekent dat je de klant kwijtraakt, denken veel mensen. Bij Van Loon Incasso Advocaten staan we in voor een correcte behandeling van uw klant. We werken zorgvuldig, stipt en met respect voor uw klantrelatie.

Incassobureau inschakelen met meerwaarde

Het is nooit leuk als u een incassobureau moet inschakelen. Maar als u toch de stap zet, schakel dan een incassobureau in dat méér kan dan een incassobureau. Dat snel, slagvaardig en zorgvuldig te werk gaat en geen kosten in rekening brengt. Kies voor het incassobureau met de aantoonbare meerwaarde van een gerenommeerd advocatenkantoor!

Ons incassobureau heeft een slagingspercentage van 89%, waar we trots op zijn!

INCASSO ZONDER KOSTEN

Het inschakelen van incassobureau Van Loon Incasso Advocaten kost u helemaal niets! Wij gaan binnen 24 uur aan de slag met uw vordering en we krijgen 89% van de vorderingen vrijwel probleemloos betaald. En als wij moeten dagvaarden, dan verhalen we de kosten op uw debiteur. Wij doen alle mogelijke moeite voor het geld waar u recht op heeft, dus ook voor kleine bedragen. Zonder dat het u geld of uw nachtrust kost…

Willeke Rijken

Dental group International

Het gaat bij ons altijd om relatief kleine bedragen maar we besteden alle incasso’s uit aan Van Loon Incasso Advocaten. Zij werken heel erg stipt en gaan op een respectvolle manier met de klant om.

Roland van Hierden

ICT Concept

Een incassobureau dat ieder dossier echt direct oppakt! Die snelheid én de persoonlijke aanpak hier zijn een verademing.

Paqui Pfeiffer

Huibers Accountants

Bij Van Loon Incasso Advocaten kan ik online de dossiers inzien. Ze overleggen altijd als het nodig is en houden rekening met onze klantrelatie. Het werkt echt erg prettig en efficiënt.

ONZE REFERENTIES

Bekijk meer referenties

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bel ons op 0318 - 514 813 of maak gebruik van het onderstaande formulier.

Over van Loon Incasso Advocaten

Als u een betrouwbaar incassobureau zoekt, dan is Van Loon Incasso Advocaten uw terechte keus. Als advocatenkantoor zijn wij al sinds 1975 gevestigd in Veenendaal. We hebben onze goede reputatie gebouwd op de stevige fundamenten kennis en kunde.

CONTACTDETAILS

Van Loon Incasso Advocaten is onderdeel van Van Loon Advocaten B.V.

0318 - 514 813
0318 - 529 525
info@incassoadvocaten.nl