Een incasso in gang zetten gaat bij Van Loon Incasso Advocaten bijzonder eenvoudig.

  1. U maakt eenmalig een gratis account aan.
  2. Vervolgens maakt u een dossier aan voor uw vordering. U vult de gegevens in en u voegt de documenten toe zoals de factuur, de herinneringen en (bij consumenten) de 14-dagen brief.
  3. En dat is het.

Meerwaarde advocatenkantoor

Zoals u mag verwachten van een gerenommeerd advocatenkantoor, pakken we het direct grondig aan. We controleren alle gegevens en maken het dossier compleet. Deze zorgvuldige en juridisch sterke aanpak betekent dat wij altijd volledig voorbereid zijn op het complete incassotraject tot en met een eventuele rechtszaak.

Wat doen wij?

Wij versturen binnen 24 uur de eerste sommatiebrief. Het bedrag van uw vordering wordt verhoogd met incassokosten. Die incassokosten hoeft u niet te betalen – die verhalen wij op de debiteur! U start dus een incasso zónder kosten en mét een advocatenkantoor aan uw zijde.

Slagingspercentage 89%

Door onze correcte, slagvaardige en snelle werkwijze realiseren wij een slagingspercentage van 89%. Nog een belangrijk voordeel van een consequent incassobeleid: het betalingsgedrag van uw klanten verbetert vaak aantoonbaar. Onze correcte en stipte werkwijze zorgt dat u serieus genomen wordt, terwijl de klantrelatie behouden blijft.

Derdenrekening

Zodra u de vordering uit handen geeft, dient uw debiteur de factuur en de bijkomende kosten via Van Loon Incasso Advocaten te betalen. Die betalingen komen op een zogeheten derdenrekening. Het geld staat daar veilig gereserveerd voor uitbetaling en het kan niet voor andere zaken gebruikt worden.

Incasso loont

Ook voor kleine bedragen starten wij de incasso. Dus waarom zou u het niet doen?

  1. Het kost u nauwelijks tijd.
  2. Als advocatenkantoor bereiken wij meer.
  3. U heeft continu online inzicht in uw dossier.

Aarzel dus niet om al uw vorderingen in te dienen. Er zijn voor u geen kosten aan verbonden. Als we met deze buitengerechtelijke incasso geen resultaat behalen, dan bekijken we samen met u of we gerechtelijke stappen zullen ondernemen. Daarbij doen we niets zonder uw uitdrukkelijke instemming.

Maak een gratis account aan

Ons incassobureau heeft een slagingspercentage van 89%, waar we trots op zijn!

INCASSO ZONDER KOSTEN

Het inschakelen van incassobureau Van Loon Incasso Advocaten kost u helemaal niets! Wij gaan binnen 24 uur aan de slag met uw vordering en we krijgen 89% van de vorderingen vrijwel probleemloos betaald. En als wij moeten dagvaarden, dan verhalen we de kosten op uw debiteur. Wij doen alle mogelijke moeite voor het geld waar u recht op heeft, dus ook voor kleine bedragen. Zonder dat het u geld of uw nachtrust kost…

Willeke Rijken

Dental group International

Het gaat bij ons altijd om relatief kleine bedragen maar we besteden alle incasso’s uit aan Van Loon Incasso Advocaten. Zij werken heel erg stipt en gaan op een respectvolle manier met de klant om.

Roland van Hierden

ICT Concept

Een incassobureau dat ieder dossier echt direct oppakt! Die snelheid én de persoonlijke aanpak hier zijn een verademing.

Paqui Pfeiffer

Huibers Accountants

Bij Van Loon Incasso Advocaten kan ik online de dossiers inzien. Ze overleggen altijd als het nodig is en houden rekening met onze klantrelatie. Het werkt echt erg prettig en efficiënt.

ONZE REFERENTIES

Bekijk meer referenties

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bel ons op 0318 - 514 813 of maak gebruik van het onderstaande formulier.

Over van Loon Incasso Advocaten

Als u een betrouwbaar incassobureau zoekt, dan is Van Loon Incasso Advocaten uw terechte keus. Als advocatenkantoor zijn wij al sinds 1975 gevestigd in Veenendaal. We hebben onze goede reputatie gebouwd op de stevige fundamenten kennis en kunde.

CONTACTDETAILS

Van Loon Incasso Advocaten is onderdeel van Van Loon Advocaten B.V.

0318 - 514 813
0318 - 529 525
info@incassoadvocaten.nl