Ook bij kleine facturen is incasso dé manier om uw geld binnen te krijgen. Van Loon Incasso Advocaten gaat direct aan de slag om uw openstaande vorderingen te innen. Binnen 24 uur gaat de eerste brief de deur uit. Het incassotraject wordt vervolgens stipt gevolgd. Juist omdat we advocaten zijn, kunnen we verder gaan waar andere incassobureaus moeten ophouden. Indien nodig – en altijd na overleg met u als de opdrachtgever – stappen we naar de rechter.

Incasso ook bij kleine bedragen

Het maakt ons niets uit of uw vordering om een groot of om een klein bedrag gaat. Van Loon Incasso Advocaten zet zich namelijk altijd volledig in voor iedere incasso! Wij willen gewoon het geld binnenhalen waar u recht op heeft.

Incasso zonder kosten

Van Loon Incasso Advocaten hanteert bij iedere incasso in het buitengerechtelijk traject, het principe van no cure – no pay. Met andere woorden: de incasso kost u helemaal niets! Bij een incasso kunnen we twee trajecten onderscheiden:

Buitengerechtelijke incasso

Dit gaat – de naam zegt het al – buiten de rechter om. Het is het eerste deel van de incasso, waar we binnen 24 uur mee beginnen nadat u de incasso bij ons heeft aangemeld. We sturen stipt op tijd de wettelijk verplichte aanmaningen. Als er dan nog steeds geen reactie komt, zullen we ook altijd telefonisch contact opnemen met uw debiteur. We doen dit met respect voor uw klantrelatie en om aan te geven dat de volgende stap in de incasso – de gang naar de rechter – nog veel meer kosten met zich meebrengt.

Gerechtelijke incasso

Mocht uw debiteur ook na onze aanmaningen niet willen betalen, dan overleggen we met u of we de zaak gaan voorleggen aan de rechter. Ook hier doet de hoogte van het te vorderen bedrag nauwelijks ter zake. Het gaat er bij iedere incasso om of u in uw recht staat en of uw debiteur wel kan betalen, maar gewoon niet wil. De kosten gaan op dit moment weliswaar oplopen, maar deze worden zo veel mogelijk verhaald op uw debiteur.

Meerwaarde Van Loon Incasso Advocaten

U krijgt de kennis, ervaring en capaciteiten van ervaren advocaten erbij als u uw incasso bij ons onderbrengt. Waarom zou u dan met minder genoegen nemen? Waar gewone incassobureaus ophouden, gooit Van Loon Incasso Advocaten er nog een schepje bovenop!

Ons incassobureau heeft een slagingspercentage van 89%, waar we trots op zijn!

INCASSO ZONDER KOSTEN

Het inschakelen van incassobureau Van Loon Incasso Advocaten kost u helemaal niets! Wij gaan binnen 24 uur aan de slag met uw vordering en we krijgen 89% van de vorderingen vrijwel probleemloos betaald. En als wij moeten dagvaarden, dan verhalen we de kosten op uw debiteur. Wij doen alle mogelijke moeite voor het geld waar u recht op heeft, dus ook voor kleine bedragen. Zonder dat het u geld of uw nachtrust kost…

Willeke Rijken

Dental group International

Het gaat bij ons altijd om relatief kleine bedragen maar we besteden alle incasso’s uit aan Van Loon Incasso Advocaten. Zij werken heel erg stipt en gaan op een respectvolle manier met de klant om.

Roland van Hierden

ICT Concept

Een incassobureau dat ieder dossier echt direct oppakt! Die snelheid én de persoonlijke aanpak hier zijn een verademing.

Paqui Pfeiffer

Huibers Accountants

Bij Van Loon Incasso Advocaten kan ik online de dossiers inzien. Ze overleggen altijd als het nodig is en houden rekening met onze klantrelatie. Het werkt echt erg prettig en efficiënt.

ONZE REFERENTIES

Bekijk meer referenties

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bel ons op 0318 - 514 813 of maak gebruik van het onderstaande formulier.

Over van Loon Incasso Advocaten

Als u een betrouwbaar incassobureau zoekt, dan is Van Loon Incasso Advocaten uw terechte keus. Als advocatenkantoor zijn wij al sinds 1975 gevestigd in Veenendaal. We hebben onze goede reputatie gebouwd op de stevige fundamenten kennis en kunde.

CONTACTDETAILS

Van Loon Incasso Advocaten is onderdeel van Van Loon Advocaten B.V.

0318 - 514 813
0318 - 529 525
info@incassoadvocaten.nl