We doen er alles aan om snel met sommatiebrieven uw vordering binnen te halen. Als het nodig is, dan kunnen we direct daarna doorpakken en er een gerechtelijke incasso van maken. Ook nu zullen we de kosten zoveel mogelijk verhalen op de debiteur.

Verhaalsonderzoek

Die kosten kunnen dan aardig oplopen, dus het is zaak dat we vooraf onderzoeken of er wel geld te halen is. Als ervaren advocatenkantoor kunnen we u adviseren of het in gang zetten van een gerechtelijke procedure voldoende kansrijk is.

Incasso advocaten doen méér

De meerwaarde van Van Loon Incasso Advocaten: wij kunnen doorgaan waar incassobureaus moeten stoppen. We achterhalen of de debiteur in staat is om te betalen. Als het nodig is, kunnen we bij de rechtbank zelfs conservatoire beslaglegging aanvragen op geld en eigendommen van uw debiteur. Deze kan hier dan niet meer vrij over beschikken totdat de rechter uitspraak heeft gedaan.

Naar de rechter

We dienen uw vordering in bij de rechtbank en zorgen dat alle processtukken tijdig worden aangeleverd.

Executie vonnis

In verreweg de meeste gevallen verschijnt de gedaagde niet voor de rechtbank. De rechter zal dan bij verstek vonnissen conform de eis. Op dat moment krijgt de debiteur nog 14 dagen om te betalen. Blijft de betaling nog steeds uit, dan hebben we het recht om het vonnis te executeren, zoals dat heet. Dat betekent dat we beslag kunnen laten leggen op bankrekeningen, roerende en onroerende goederen en direct kunnen innen.

Beslag leggen

Voor beslag leggen schakelen we de deurwaarder in. Deze kan bijvoorbeeld beslag leggen op bankrekeningen of roerende en onroerende goederen en bij opbod verkopen, zodat u alsnog uw geld ontvangt. Als er al conservatoir beslag was gelegd, dan is uw betaling uit deze beslaglegging zeker gesteld.

Ervaring

Als de debiteur (of zijn advocaat) wel bij de rechtszitting is en verweer voert, dan zal de rechter beide partijen horen. Aangezien wij dagelijks in de rechtbank staan, kunnen wij vooraf heel goed bepalen hoe sterk u staat met uw eis. Wij adviseren en wij staan u bij: geroutineerd en deskundig.

Maak een gratis account aan

Ons incassobureau heeft een slagingspercentage van 89%, waar we trots op zijn!

INCASSO ZONDER KOSTEN

Het inschakelen van incassobureau Van Loon Incasso Advocaten kost u helemaal niets! Wij gaan binnen 24 uur aan de slag met uw vordering en we krijgen 89% van de vorderingen vrijwel probleemloos betaald. En als wij moeten dagvaarden, dan verhalen we de kosten op uw debiteur. Wij doen alle mogelijke moeite voor het geld waar u recht op heeft, dus ook voor kleine bedragen. Zonder dat het u geld of uw nachtrust kost…

Willeke Rijken

Dental group International

Het gaat bij ons altijd om relatief kleine bedragen maar we besteden alle incasso’s uit aan Van Loon Incasso Advocaten. Zij werken heel erg stipt en gaan op een respectvolle manier met de klant om.

Roland van Hierden

ICT Concept

Een incassobureau dat ieder dossier echt direct oppakt! Die snelheid én de persoonlijke aanpak hier zijn een verademing.

Paqui Pfeiffer

Huibers Accountants

Bij Van Loon Incasso Advocaten kan ik online de dossiers inzien. Ze overleggen altijd als het nodig is en houden rekening met onze klantrelatie. Het werkt echt erg prettig en efficiënt.

ONZE REFERENTIES

Bekijk meer referenties

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bel ons op 0318 - 514 813 of maak gebruik van het onderstaande formulier.

Over van Loon Incasso Advocaten

Als u een betrouwbaar incassobureau zoekt, dan is Van Loon Incasso Advocaten uw terechte keus. Als advocatenkantoor zijn wij al sinds 1975 gevestigd in Veenendaal. We hebben onze goede reputatie gebouwd op de stevige fundamenten kennis en kunde.

CONTACTDETAILS

Van Loon Incasso Advocaten is onderdeel van Van Loon Advocaten B.V.

0318 - 514 813
0318 - 529 525
info@incassoadvocaten.nl