De debiteuren check kan voor u van groot belang zijn wanneer u op het punt staat een grote order binnen te halen. Staat u op het punt om zaken te doen met een partij dan wilt u weten met wie u zaken doet. In zo’n geval kunnen wij, in het kader van ‘beter voorkomen dan genezen’ de kredietwaardigheid van uw toekomstige zakenpartner achterhalen. De informatie die u verkrijgt varieert van geadviseerd maximaal kredietlimiet tot jaarcijfers en branchevergelijking.

Verhaalsinformatie

Verhaalsinformatie is voor u van belang om te kunnen bepalen of een juridische procedure zinvol is of niet. U maakt aanzienlijke proceskosten welke uiteindelijk verhaald moeten kunnen worden op uw debiteur. Vooraf kunnen wij u voorzien van verhaalsinformatie aan de hand waarvan u uw beslissing tot het opstarten van een procedure kunt maken.

Kosten

De kosten voor zowel de debiteuren check en de verhaalsinformatie bedragen € 50,00 (excl. BTW). Voor meer informatie of maatwerk neemt u gerust contact met ons op.

Maak een gratis account aan

Ons incassobureau heeft een slagingspercentage van 89%, waar we trots op zijn!

INCASSO ZONDER KOSTEN

Het inschakelen van incassobureau Van Loon Incasso Advocaten kost u helemaal niets! Wij gaan binnen 24 uur aan de slag met uw vordering en we krijgen 89% van de vorderingen vrijwel probleemloos betaald. En als wij moeten dagvaarden, dan verhalen we de kosten op uw debiteur. Wij doen alle mogelijke moeite voor het geld waar u recht op heeft, dus ook voor kleine bedragen. Zonder dat het u geld of uw nachtrust kost…

Willeke Rijken

Dental group International

Het gaat bij ons altijd om relatief kleine bedragen maar we besteden alle incasso’s uit aan Van Loon Incasso Advocaten. Zij werken heel erg stipt en gaan op een respectvolle manier met de klant om.

Roland van Hierden

ICT Concept

Een incassobureau dat ieder dossier echt direct oppakt! Die snelheid én de persoonlijke aanpak hier zijn een verademing.

Paqui Pfeiffer

Huibers Accountants

Bij Van Loon Incasso Advocaten kan ik online de dossiers inzien. Ze overleggen altijd als het nodig is en houden rekening met onze klantrelatie. Het werkt echt erg prettig en efficiënt.

ONZE REFERENTIES

Bekijk meer referenties

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bel ons op 0318 - 514 813 of maak gebruik van het onderstaande formulier.

Over van Loon Incasso Advocaten

Als u een betrouwbaar incassobureau zoekt, dan is Van Loon Incasso Advocaten uw terechte keus. Als advocatenkantoor zijn wij al sinds 1975 gevestigd in Veenendaal. We hebben onze goede reputatie gebouwd op de stevige fundamenten kennis en kunde.

CONTACTDETAILS

Van Loon Incasso Advocaten is onderdeel van Van Loon Advocaten B.V.

0318 - 514 813
0318 - 529 525
info@incassoadvocaten.nl