Buitengerechtelijke incassokosten zijn de kosten die in rekening gebracht worden voor het incassotraject waar nog géén rechter aan te pas komt. Over deze buitengerechtelijke incassokosten kunnen we als Van Loon Incasso Advocaten kort zijn: die betaalt u bij ons niet! Ook niet als het incassotraject niets oplevert, wat bij ons niet heel vaak voorkomt.

Buitengerechtelijke incassokosten zijn voor debiteur

We hanteren niet alleen no cure – no pay; ook als de incasso wel slaagt (en dat is in de meeste gevallen zo) dan betaalt u niets. We ‘verbergen’ de kosten ook niet onder een andere naam, zoals dossierkosten of in de vorm van een abonnement. Bij Van Loon Incasso Advocaten betaalt de debiteur de buitengerechtelijke incassokosten.

Is een advocaat niet duurder?

We krijgen deze vraag vaak en het antwoord is altijd: ‘Nee, wel beter!’ U krijgt bij ons namelijk een ervaren incassobureau plus de extra kracht van een gerenommeerd advocatenkantoor. Zonder extra kosten! Bij een gewoon incassobureau zijn de mogelijkheden tot onderzoek bijvoorbeeld beperkt. En zij kunnen u ook niet bijstaan als u de gang naar de rechter wilt maken. Gedurende het hele incassotraject is het juist raadzaam direct te kiezen voor Van Loon Incasso Advocaten. Het kost u immers geen cent aan buitengerechtelijke kosten. U kunt na indiening van uw dossier alles aan ons overlaten. We werken slagvaardig maar wel met gevoel voor uw klantrelatie.

Wanneer heeft u een advocaat nodig?

Verreweg de meeste incassotrajecten komen niet voor de rechter: de debiteur heeft betaald of soms valt er echt niets te halen. Sommige debiteuren zijn echter hardnekkig en laten het erop aan komen. Dan staan wij voor u klaar en kunnen zonder tijdverlies doorpakken. Wij zullen alles in het werk stellen om uw vordering binnen te krijgen. De gang naar de rechter maken we alleen in overleg met u. Hier komen gerechtelijke kosten aan te pas: voor het inschakelen van de deurwaarder en voor griffierechten. Zowel de buitengerechtelijke als de gerechtelijke kosten zullen we verhalen op de debiteur.

Ons incassobureau heeft een slagingspercentage van 89%, waar we trots op zijn!

INCASSO ZONDER KOSTEN

Het inschakelen van incassobureau Van Loon Incasso Advocaten kost u helemaal niets! Wij gaan binnen 24 uur aan de slag met uw vordering en we krijgen 89% van de vorderingen vrijwel probleemloos betaald. En als wij moeten dagvaarden, dan verhalen we de kosten op uw debiteur. Wij doen alle mogelijke moeite voor het geld waar u recht op heeft, dus ook voor kleine bedragen. Zonder dat het u geld of uw nachtrust kost…

Willeke Rijken

Dental group International

Het gaat bij ons altijd om relatief kleine bedragen maar we besteden alle incasso’s uit aan Van Loon Incasso Advocaten. Zij werken heel erg stipt en gaan op een respectvolle manier met de klant om.

Roland van Hierden

ICT Concept

Een incassobureau dat ieder dossier echt direct oppakt! Die snelheid én de persoonlijke aanpak hier zijn een verademing.

Paqui Pfeiffer

Huibers Accountants

Bij Van Loon Incasso Advocaten kan ik online de dossiers inzien. Ze overleggen altijd als het nodig is en houden rekening met onze klantrelatie. Het werkt echt erg prettig en efficiënt.

ONZE REFERENTIES

Bekijk meer referenties

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bel ons op 0318 - 514 813 of maak gebruik van het onderstaande formulier.

Over van Loon Incasso Advocaten

Als u een betrouwbaar incassobureau zoekt, dan is Van Loon Incasso Advocaten uw terechte keus. Als advocatenkantoor zijn wij al sinds 1975 gevestigd in Veenendaal. We hebben onze goede reputatie gebouwd op de stevige fundamenten kennis en kunde.

CONTACTDETAILS

Van Loon Incasso Advocaten is onderdeel van Van Loon Advocaten B.V.

0318 - 514 813
0318 - 529 525
info@incassoadvocaten.nl