Als u een betrouwbaar incassobureau zoekt, dan is Van Loon Incasso Advocaten uw terechte keus. Als advocatenkantoor zijn wij al sinds 1975 gevestigd in Veenendaal. We hebben onze goede reputatie gebouwd op de stevige fundamenten kennis en kunde. Als advocatenkantoor houden we continu onze juridische kennis op peil. Aangezien we vrijwel dagelijks in de rechtbank staan, beschikken we tevens over ongelooflijk veel praktijkervaring.

Incassobureau met benefits

Wist u dat iedereen zonder enig diploma een incassobureau kan beginnen? U kunt zich voorstellen dat het dan lastig is om de goede van de slechte te onderscheiden. Dat probleem heeft u bij Van Loon Incasso Advocaten niet. U weet zeker dat u met een betrouwbare en zeer kundige dienstverlener te maken heeft. Daar komt bij dat wij ook veel voordeliger zijn dan de meeste incassobureaus: we kosten namelijk niets.

Geen kosten

Het hele buitengerechtelijke incassotraject kost u als opdrachtgever absoluut niets: ongeacht of de incasso succesvol is. En als we in overleg besluiten om verder te gaan en naar de rechter te stappen, dan zullen we de kosten zoveel mogelijk op de debiteur verhalen.

Volkomen transparant

Wij zijn een advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in incassozaken. Wij mogen verder gaan waar incassobureaus moeten ophouden. Wij bewijzen iedere dag weer onze betrouwbaarheid door:

  • Stipt te werken.
  • Afspraken na te komen.
  • Ons volledig in te zetten.
  • Transparantie: u kunt 24/7 uw dossier online inzien.

Kies daarom voor de partij die serieus opkomt voor uw belangen en daar ook de juridische mogelijkheden voor heeft. U hoeft immers met minder geen genoegen te nemen.

Ons incassobureau heeft een slagingspercentage van 89%, waar we trots op zijn!

INCASSO ZONDER KOSTEN

Het inschakelen van incassobureau Van Loon Incasso Advocaten kost u helemaal niets! Wij gaan binnen 24 uur aan de slag met uw vordering en we krijgen 89% van de vorderingen vrijwel probleemloos betaald. En als wij moeten dagvaarden, dan verhalen we de kosten op uw debiteur. Wij doen alle mogelijke moeite voor het geld waar u recht op heeft, dus ook voor kleine bedragen. Zonder dat het u geld of uw nachtrust kost…

Willeke Rijken

Dental group International

Het gaat bij ons altijd om relatief kleine bedragen maar we besteden alle incasso’s uit aan Van Loon Incasso Advocaten. Zij werken heel erg stipt en gaan op een respectvolle manier met de klant om.

Roland van Hierden

ICT Concept

Een incassobureau dat ieder dossier echt direct oppakt! Die snelheid én de persoonlijke aanpak hier zijn een verademing.

Paqui Pfeiffer

Huibers Accountants

Bij Van Loon Incasso Advocaten kan ik online de dossiers inzien. Ze overleggen altijd als het nodig is en houden rekening met onze klantrelatie. Het werkt echt erg prettig en efficiënt.

ONZE REFERENTIES

Bekijk meer referenties

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bel ons op 0318 - 514 813 of maak gebruik van het onderstaande formulier.

Over van Loon Incasso Advocaten

Als u een betrouwbaar incassobureau zoekt, dan is Van Loon Incasso Advocaten uw terechte keus. Als advocatenkantoor zijn wij al sinds 1975 gevestigd in Veenendaal. We hebben onze goede reputatie gebouwd op de stevige fundamenten kennis en kunde.

CONTACTDETAILS

Van Loon Incasso Advocaten is onderdeel van Van Loon Advocaten B.V.

0318 - 514 813
0318 - 529 525
info@incassoadvocaten.nl