Beslaglegging – of zoals het officieel heet: conservatoire beslaglegging – is een middel dat ingezet kan worden als vermoed wordt dat de debiteur stappen onderneemt om onder betaling uit te kunnen komen of als er bijvoorbeeld een faillissement dreigt. Voor beslaglegging heeft u altijd een advocaat nodig en bij voorkeur een ervaren advocaat. Hiervoor bent u bij Van Loon Incasso Advocaten in Veenendaal precies aan het juiste adres.

Wie beslist over beslaglegging?

De President van de Rechtbank is degene die beslist over een aanvraag voor beslaglegging. Deze aanvraag moet altijd ingediend worden door een advocaat. Beslaglegging is een ingrijpend middel en de aanvraag dient dan ook altijd grondig beargumenteerd te worden. Aangezien wij als Van Loon Incasso Advocaten veel praktijkervaring hebben, weet u zeker dat wij alle gewenste zorgvuldigheid nauwkeurig in acht nemen.

Valt er iets te halen?

Wij doen ook altijd onderzoek of er iets te halen valt en zo ja, waar we beslag op kunnen leggen. We kunnen registers inzien, eigendommen achterhalen en inschatten wanneer er geld voorhanden is. Kortom, met Van Loon Incasso Advocaten haalt u een sterke belangenbehartiger in huis die zich met kennis en ervaring volledig inzet.

Wanneer kunt u beslaglegging aanvragen?

We kunnen beslaglegging aanvragen op iedere vordering, maar adviseren dat te doen vanaf € 5.000,-. Verder moet er duidelijk aangetoond kunnen worden dat er ernstige twijfel is of het bedrag nog wel verhaald kan worden als de normale gerechtelijke incassoprocedure gevolgd wordt. Bijvoorbeeld als u vermoedt dat uw debiteur nog veel meer schuldeisers heeft en wellicht op het randje van faillissement staat. In dat geval wilt u niet de normale gerechtelijke incassoprocedure afwachten maar uw belangen direct veilig stellen door via uw advocaat beslaglegging aan te vragen bij de rechter.

Het belang van een goede advocaat

Beslaglegging is een belangrijk drukmiddel dat we inzetten als we er ten volle van overtuigd zijn dat de vordering terecht is en als er – plat gezegd – ‘iets te halen valt’. Juridische expertise en ervaring zijn bij een beslaglegging van essentieel belang. We moeten er volstrekt zeker van zijn dat we in ons recht staan, aangezien we bij een onterechte beslaglegging de schade moeten betalen. We overdrijven dus niet als we stellen dat u, in deze situatie, alleen genoegen moet nemen met de beste advocaten die hierin gespecialiseerd zijn: Van Loon Incasso Advocaten.

Ons incassobureau heeft een slagingspercentage van 89%, waar we trots op zijn!

INCASSO ZONDER KOSTEN

Het inschakelen van incassobureau Van Loon Incasso Advocaten kost u helemaal niets! Wij gaan binnen 24 uur aan de slag met uw vordering en we krijgen 89% van de vorderingen vrijwel probleemloos betaald. En als wij moeten dagvaarden, dan verhalen we de kosten op uw debiteur. Wij doen alle mogelijke moeite voor het geld waar u recht op heeft, dus ook voor kleine bedragen. Zonder dat het u geld of uw nachtrust kost…

Willeke Rijken

Dental group International

Het gaat bij ons altijd om relatief kleine bedragen maar we besteden alle incasso’s uit aan Van Loon Incasso Advocaten. Zij werken heel erg stipt en gaan op een respectvolle manier met de klant om.

Roland van Hierden

ICT Concept

Een incassobureau dat ieder dossier echt direct oppakt! Die snelheid én de persoonlijke aanpak hier zijn een verademing.

Paqui Pfeiffer

Huibers Accountants

Bij Van Loon Incasso Advocaten kan ik online de dossiers inzien. Ze overleggen altijd als het nodig is en houden rekening met onze klantrelatie. Het werkt echt erg prettig en efficiënt.

ONZE REFERENTIES

Bekijk meer referenties

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bel ons op 0318 - 514 813 of maak gebruik van het onderstaande formulier.

Over van Loon Incasso Advocaten

Als u een betrouwbaar incassobureau zoekt, dan is Van Loon Incasso Advocaten uw terechte keus. Als advocatenkantoor zijn wij al sinds 1975 gevestigd in Veenendaal. We hebben onze goede reputatie gebouwd op de stevige fundamenten kennis en kunde.

CONTACTDETAILS

Van Loon Incasso Advocaten is onderdeel van Van Loon Advocaten B.V.

0318 - 514 813
0318 - 529 525
info@incassoadvocaten.nl