Als snel ingrijpen nodig is om uw vordering veilig te stellen, dan kunnen wij als Van Loon Incasso Advocaten aan de rechter vragen of hij beslag wil leggen. Beslag leggen kan bijvoorbeeld op bankrekeningen maar ook op waardevolle eigendommen zoals een huis of auto.

Advocaat nodig bij beslag leggen

Beslag leggen is iets wat een incassobureau niet kan en mag doen. Er is altijd een advocaat nodig, die met een gefundeerd verzoek aan de President van de Rechtbank vraagt om beslag te leggen. Het is ook logisch dat er zwaarwegende redenen moeten zijn, want beslag leggen is een zeer ingrijpend middel.

Beslag leggen als drukmiddel

Tegelijk is beslag leggen een uitstekend drukmiddel als vermoed wordt dat de debiteur op een faillissement afstevent of op wat voor manier dan ook onder zijn betalingsverplichting probeert uit te komen. Wij kennen uit de praktijk veel manieren die hiervoor verzonnen worden en kunnen dus adequaat reageren. Vanzelfsprekend doen we onderzoek naar de eigendommen en financiële situatie van de debiteur.

Gemotiveerd verzoekschrift nodig

Wij hebben als Van Loon Incasso Advocaten veel ervaring met beslag leggen en kunnen zeer goed inschatten of het raadzaam is dit middel in te zetten – en ook op welk moment. Want ook met beslag leggen behartigen wij de belangen van onze opdrachtgever zo optimaal mogelijk. In ons goed gemotiveerde verzoekschrift aan de rechter lichten wij toe waarop wij beslag willen leggen en waarom.

Beslag leggen kort samengevat:

  • Uw vordering bedraagt ten minste € 5.000 (is ons advies).
  • Er bestaat een dringende aanleiding om uw vordering zeker te stellen, vooruitlopend op de gerechtelijke incassoprocedure.
  • Een advocaat moet het verzoekschrift tot het leggen van beslag indienen bij de rechtbank.
  • Dit verzoek moet voorzien zijn van de juiste documentatie én onderbouwing.
  • Als het verzoek wordt toegekend, dan moet uw advocaat op korte termijn de gerechtelijke incassoprocedure starten.
  • Ervaren incasso advocaat maakt het verschil.

Er komt nog veel meer kijken bij het beslag leggen, want ook de deurwaarder moet bijvoorbeeld worden ingeschakeld. Allemaal zaken waar u zich bij Van Loon Incasso Advocaten geen zorgen om hoeft te maken: als ervaren incasso advocaten regelen wij alles voor u.

Ons incassobureau heeft een slagingspercentage van 89%, waar we trots op zijn!

INCASSO ZONDER KOSTEN

Het inschakelen van incassobureau Van Loon Incasso Advocaten kost u helemaal niets! Wij gaan binnen 24 uur aan de slag met uw vordering en we krijgen 89% van de vorderingen vrijwel probleemloos betaald. En als wij moeten dagvaarden, dan verhalen we de kosten op uw debiteur. Wij doen alle mogelijke moeite voor het geld waar u recht op heeft, dus ook voor kleine bedragen. Zonder dat het u geld of uw nachtrust kost…

Willeke Rijken

Dental group International

Het gaat bij ons altijd om relatief kleine bedragen maar we besteden alle incasso’s uit aan Van Loon Incasso Advocaten. Zij werken heel erg stipt en gaan op een respectvolle manier met de klant om.

Roland van Hierden

ICT Concept

Een incassobureau dat ieder dossier echt direct oppakt! Die snelheid én de persoonlijke aanpak hier zijn een verademing.

Paqui Pfeiffer

Huibers Accountants

Bij Van Loon Incasso Advocaten kan ik online de dossiers inzien. Ze overleggen altijd als het nodig is en houden rekening met onze klantrelatie. Het werkt echt erg prettig en efficiënt.

ONZE REFERENTIES

Bekijk meer referenties

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bel ons op 0318 - 514 813 of maak gebruik van het onderstaande formulier.

Over van Loon Incasso Advocaten

Als u een betrouwbaar incassobureau zoekt, dan is Van Loon Incasso Advocaten uw terechte keus. Als advocatenkantoor zijn wij al sinds 1975 gevestigd in Veenendaal. We hebben onze goede reputatie gebouwd op de stevige fundamenten kennis en kunde.

CONTACTDETAILS

Van Loon Incasso Advocaten is onderdeel van Van Loon Advocaten B.V.

0318 - 514 813
0318 - 529 525
info@incassoadvocaten.nl