Heeft u een aanmaning van ons ontvangen? Klik dan hier

Reageert uw klant niet op uw aanmaning? Dan is het tijd om Van Loon Incasso Advocaten in te schakelen. Wij versturen binnen 24 uur nadat u uw vordering online bij ons heeft ingediend, de eerste aanmaning. Vooraf controleren we wel eerst of u zelf de vereiste stappen heeft gezet:

  1. U heeft een correcte factuur gestuurd.
  2. Na het verstrijken van de afgesproken betalingstermijn heeft u een herinnering gestuurd met daarin een nieuwe betalingstermijn.
  3. U heeft een aanmaning gestuurd met een (korte) betalingstermijn.
  4. U heeft uiteindelijk uw klant in de zogeheten 14-dagen brief (alleen noodzakelijk bij consumenten) nog 14 dagen de tijd gegeven om alsnog te betalen. U heeft aangekondigd dat u anders de vordering uit handen zult geven. Dit zal voor uw klant incassokosten met zich meebrengen. *

* Indien gewenst dan kunnen wij die laatste, zogeheten 14-dagen brief, voor u versturen. Dit kost € 15 maar deze kosten komen te vervallen indien er daarna een geslaagd incassotraject volgt.

Direct na het verstrijken van die 14 dagen, kunt u de incasso bij Van Loon Incasso Advocaten indienen: online en dus op het moment dat het u schikt. Vanaf dat moment nemen wij al het werk van u over. Wij controleren of het dossier compleet is en sturen direct de eerste aanmaning eruit. Dit noemen we ook wel een sommatiebrief.

Geen reactie op de aanmaning?

Krijgen we geen enkele reactie op onze aanmaningen, dan zoeken we telefonisch contact met de debiteur. We houden in het incassotraject rekening met uw klantrelatie. Dat houdt in dat we altijd zeer correct te werk gaan – maar wel voortvarend en stipt.

Betalingsregeling

Het kan zijn dat uw klant na het ontvangen van één van onze aanmaningen, een betalingsregeling wil treffen. Wij bepalen of het een redelijke regeling betreft en overleggen hierover met u. Mochten we een betalingsregeling treffen, dan verwachten we dat de debiteur zich hier aan houdt. Gebeurt dit niet, dan volgt direct actie van onze kant.

Naar de rechter

Als na drie aanmaningen én telefonisch contact er nog steeds geen betaling volgt, dan overleggen we met u over het vervolg. Indien we besluiten naar de rechter te stappen dan kan Van Loon Incasso Advocaten direct actie ondernemen, waarmee wij ons onderscheiden van andere incassobureaus.

Ons incassobureau heeft een slagingspercentage van 89%, waar we trots op zijn!

INCASSO ZONDER KOSTEN

Het inschakelen van incassobureau Van Loon Incasso Advocaten kost u helemaal niets! Wij gaan binnen 24 uur aan de slag met uw vordering en we krijgen 89% van de vorderingen vrijwel probleemloos betaald. En als wij moeten dagvaarden, dan verhalen we de kosten op uw debiteur. Wij doen alle mogelijke moeite voor het geld waar u recht op heeft, dus ook voor kleine bedragen. Zonder dat het u geld of uw nachtrust kost…

Willeke Rijken

Dental group International

Het gaat bij ons altijd om relatief kleine bedragen maar we besteden alle incasso’s uit aan Van Loon Incasso Advocaten. Zij werken heel erg stipt en gaan op een respectvolle manier met de klant om.

Roland van Hierden

ICT Concept

Een incassobureau dat ieder dossier echt direct oppakt! Die snelheid én de persoonlijke aanpak hier zijn een verademing.

Paqui Pfeiffer

Huibers Accountants

Bij Van Loon Incasso Advocaten kan ik online de dossiers inzien. Ze overleggen altijd als het nodig is en houden rekening met onze klantrelatie. Het werkt echt erg prettig en efficiënt.

ONZE REFERENTIES

Bekijk meer referenties

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bel ons op 0318 - 514 813 of maak gebruik van het onderstaande formulier.

Over van Loon Incasso Advocaten

Als u een betrouwbaar incassobureau zoekt, dan is Van Loon Incasso Advocaten uw terechte keus. Als advocatenkantoor zijn wij al sinds 1975 gevestigd in Veenendaal. We hebben onze goede reputatie gebouwd op de stevige fundamenten kennis en kunde.

CONTACTDETAILS

Van Loon Incasso Advocaten is onderdeel van Van Loon Advocaten B.V.

0318 - 514 813
0318 - 529 525
info@incassoadvocaten.nl