U heeft een aanmaning van ons ontvangen en wilt betalen? Dat betekent dat u een aanmaning van ons heeft ontvangen omdat u de factuur van onze opdrachtgever niet binnen de gestelde termijn betaald heeft. Zij hebben de vordering uit handen gegeven aan ons. Vanaf nu dient u hierover dan ook uitsluitend met Van Loon Incasso Advocaten te communiceren.

Betalen

U kunt het hele bedrag van de vordering via iDeal veilig en snel betalen. Zodra de volledige betaling binnen is, zullen wij het dossier sluiten.

Het kan zijn dat u niet in staat bent om het gehele bedrag ineens te betalen. Niets doen is in dat geval geen optie! Van Loon Incasso Advocaten zal de incasso voortzetten en dat betekent dat er alleen maar meer kosten bijkomen. U kunt deze onnodige extra kosten voorkomen!

Klik hier om te betalen

 

Verzoek tot betalingsregeling

U kunt hier een verzoek indienen om een betalingsregeling te treffen. Dat moet wel een redelijk verzoek zijn, zodat u toch binnen afzienbare tijd de gehele vordering betaald heeft. Wij laten u weten of onze opdrachtgever hiermee akkoord gaat. Vervolgens verwachten we ook dat u zich stipt aan de gemaakte afspraken houdt.

Ons incassobureau heeft een slagingspercentage van 89%, waar we trots op zijn!

INCASSO ZONDER KOSTEN

Het inschakelen van incassobureau Van Loon Incasso Advocaten kost u helemaal niets! Wij gaan binnen 24 uur aan de slag met uw vordering en we krijgen 89% van de vorderingen vrijwel probleemloos betaald. En als wij moeten dagvaarden, dan verhalen we de kosten op uw debiteur. Wij doen alle mogelijke moeite voor het geld waar u recht op heeft, dus ook voor kleine bedragen. Zonder dat het u geld of uw nachtrust kost…

Willeke Rijken

Dental group International

Het gaat bij ons altijd om relatief kleine bedragen maar we besteden alle incasso’s uit aan Van Loon Incasso Advocaten. Zij werken heel erg stipt en gaan op een respectvolle manier met de klant om.

Roland van Hierden

ICT Concept

Een incassobureau dat ieder dossier echt direct oppakt! Die snelheid én de persoonlijke aanpak hier zijn een verademing.

Paqui Pfeiffer

Huibers Accountants

Bij Van Loon Incasso Advocaten kan ik online de dossiers inzien. Ze overleggen altijd als het nodig is en houden rekening met onze klantrelatie. Het werkt echt erg prettig en efficiënt.

ONZE REFERENTIES

Bekijk meer referenties

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bel ons op 0318 - 514 813 of maak gebruik van het onderstaande formulier.

Over van Loon Incasso Advocaten

Als u een betrouwbaar incassobureau zoekt, dan is Van Loon Incasso Advocaten uw terechte keus. Als advocatenkantoor zijn wij al sinds 1975 gevestigd in Veenendaal. We hebben onze goede reputatie gebouwd op de stevige fundamenten kennis en kunde.

CONTACTDETAILS

Van Loon Incasso Advocaten is onderdeel van Van Loon Advocaten B.V.

0318 - 514 813
0318 - 529 525
info@incassoadvocaten.nl